Menu
Košarica

Dostava

Dobavni rok

Dobavni rok je izražen v številu delovnih dni. Za izdelke, ki so na zalogi, je dobavni rok 4-7 delovne dni po prejemu naročila. V primeru plačila na TRR začne dobavni rok teči prvi delovni dan po prejemu potrdila o plačilu. V kolikor je za naročen izdelek rok dobave daljši, ponudnik uporabniku/kupcu pošlje elektronsko obvestilo o predvidenem možnem roku dobave. Ponudnik si pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo določenih ali celo vseh izdelkov, za določen ali nedoločen čas omeji dostop do spletne trgovine, da popolnoma ustavi dostop do spletne trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine.


Stroški

Pri nakupu izdelkov nad 50 EUR z DDV krije stroške dostave za naročene izdelke podjetje Velmark d.o.o., ki upravlja spletno trgovino. V primeru naročil do 49,99 EUR z DDV, se kupcu zaračunavajo pavšalni stroški dostave v višini 5,00 EUR (z vključenim DDV).


Kam

Dostava se vrši na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Poleg primarnega naslova lahko določite dodaten naslov, če želite, da bo blago dostavljeno na ta naslov. Prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine. Če vas v času dostave ni doma, bo uslužbenec Pošte Slovenije pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo ali prevzem na najbližji poslovalnici Pošte Slovenije.


Kdo

Naročeno blago dostavljamo s pogodbeno dostavno službo (Pošta Slovenije).